Öğretme ve Öğrenme Merkezi

Aktif Öğrenme Eğitimi

Değerli Öğrencilerimiz,

Geçtiğimiz haftalarda ÖĞREM Öğrenci Danışma Kurulu işbirliği ile yürüttüğümüz “Eğitim-Öğretim İhtiyaç Anketi” ne katılımınız ve katkılarınız için teşekkür ederiz. Anket sonuçlarına göre en fazla talep edilen eğitim "Aktif Öğrenme" ile “ÖĞREM Öğrenci Eğitimleri”ne başlıyoruz. Aktif Öğrenme Eğitimi 13 - 29 Nisan 2021 tarihleri arasında 12 saatlik bir eğitim olarak gerçekleştirilecektir. Eğitimler Zoom üzerinden yürütülecektir.

Belirtilen tarihlerdeki eğitime katılmak isteyen öğrencilerimizin 7 Nisan 2021 tarihine kadar ogrem@istinye.edu.tr adresine mail atarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Değerli Öğrencilerimiz,   Geçtiğimiz haftalarda ÖĞREM Öğrenci Danışma Kurulu işbirliği ile yürüttüğümüz “Eğitim-Öğretim İhtiyaç Anketi” ne katılımınız ve katkılarınız için teşekkür ederiz. Anket sonuçlarına göre en fazla talep edilen eğitim "Aktif Öğrenme" ile “ÖĞREM Öğrenci Eğitimleri”ne başlıyoruz.   Aktif Öğrenme Eğitimi 13 - 29 Nisan 2021 tarihleri arasında 12 saatlik bir eğitim olarak gerçekleştirilecektir. Eğitimler Zoom üzerinden yürütülecektir. Detaylar ekte sunulmuştur.   Belirtilen tarihlerdeki eğitime katılmak isteyen öğrencilerimizin 7 Nisan 2021 tarihine kadar ogrem@istinye.edu.tr  adresine mail atarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir.   Bilgi ve ilginize sunarız.   Not 1: Her eğitim 20 kişi ile sınırlıdır. Eğitimler periyodik olarak tekrarlanacaktır. Not 2: Eğitime kayıt yaptırıp mazeret bildirmeksizin devamlılık göstermeyen öğrencilerimiz, 1 tam dönem boyunca herhangi bir ÖĞREM eğitimine katılamayacaklardır.